MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szarvasmarha hátszín érlelése aktív ultrahang alkalmazásával

Szalai, Vivien (2015) Szarvasmarha hátszín érlelése aktív ultrahang alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szalai_Vivien.pdf] Szöveg
Szalai_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369337; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 43-46.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Húsérlelés; Ultrahang alkalmazása; Húsminőség; Ultrahangos vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 12:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4615
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése