Kertész, Zsuzsanna (2018) Szarvasmarha feldolgozása különböző konyhatechnológiai módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kertesz_Zsuzsanna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kertesz_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389202; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [31.]; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Húsipari technológia; Konyhatechnológia; Érzékszervi vizsgálat; Húsérlelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 12:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Surányi, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4614 |