MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szarvasmarha feldolgozása különböző konyhatechnológiai módszerekkel

Kertész, Zsuzsanna (2018) Szarvasmarha feldolgozása különböző konyhatechnológiai módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kertesz_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Kertesz_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389202; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [31.]; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Húsipari technológia; Konyhatechnológia; Érzékszervi vizsgálat; Húsérlelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 12:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Surányi, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4614
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése