Román, Eszter (2018) Szárított és liofilizált banánporral ízesített étcsokoládé antioxidáns tartalmának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Roman_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Roman_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389423; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-50.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Banánpor; Liofilezés; Étcsokoládé; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4609 |