MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szárított és liofilizált banánporral ízesített étcsokoládé antioxidáns tartalmának vizsgálata

Román, Eszter (2018) Szárított és liofilizált banánporral ízesített étcsokoládé antioxidáns tartalmának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Roman_Eszter.pdf] Szöveg
Roman_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389423; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-50.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Banánpor; Liofilezés; Étcsokoládé; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:08
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4609
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése