MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szárítási módok hatása az Alto F1 céklafajta beltartalmi paramétereire

Illés, Brigitta (2015) Szárítási módok hatása az Alto F1 céklafajta beltartalmi paramétereire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Illes_Brigitta.pdf] Szöveg
Illes_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369991; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 43-46.; Kot. tanszéki jel; Cékla; Céklakészítmények; Szárítás-technológia; Beltartalmi vizsgálat; Vákuumszárítás; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:08
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Babinszki-Székely, Dóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4606
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése