MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Száraz és nedves pácolás hatásai bőrös sertéskaraj minőségi jellemzőire

Szijj, Hajnalka (2020) Száraz és nedves pácolás hatásai bőrös sertéskaraj minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szijj_Hajnalka_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Szijj_Hajnalka_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430379; Budapest; Bibliogr.: fol [50-53.]; Ht. tanszéki jel; Húspácolás; Pácolási technológia; Sertéskaraj; Sótartalom; Színmérés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Visy, Anna
-
-
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4596
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése