Szijj, Hajnalka (2020) Száraz és nedves pácolás hatásai bőrös sertéskaraj minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szijj_Hajnalka_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szijj_Hajnalka_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430379; Budapest; Bibliogr.: fol [50-53.]; Ht. tanszéki jel; Húspácolás; Pácolási technológia; Sertéskaraj; Sótartalom; Színmérés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Visy, Anna - - Konzulens Friedrich, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4596 |