Szijj, Hajnalka (2020) Száraz és nedves pácolás hatásai bőrös sertéskaraj minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegSzijj_Hajnalka_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ430379; Budapest; Bibliogr.: fol [50-53.]; Ht. tanszéki jel; Húspácolás; Pácolási technológia; Sertéskaraj; Sótartalom; Színmérés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:03 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Visy, Anna - - Konzulens Friedrich, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4596 |


