Kollár, Timea (2020) Sütőtök ízesítésű csokoládé termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegKollár_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ403532; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 33-34.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Csokoládégyártás; Liofilezés; Sütőtök; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:12 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4566 |


