MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sütőtök ízesítésű csokoládé termékfejlesztése

Kollár, Timea (2020) Sütőtök ízesítésű csokoládé termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kollár_Timea.pdf] Szöveg
Kollár_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403532; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 33-34.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Csokoládégyártás; Liofilezés; Sütőtök;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4566
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése