Payerl, Cintia Lilla (2015) Sütőmargarinok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Payerl_Cintia_Lilla.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Payerl_Cintia_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390888; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34.; Gb. tanszéki jel; Sütőmargarin; Piskóta; Sütőipari technológia; Sütőipari zsírok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 14:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4564 |