MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sütőmargarinok összehasonlító vizsgálata

Payerl, Cintia Lilla (2015) Sütőmargarinok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Payerl_Cintia_Lilla.pdf] Szöveg
Payerl_Cintia_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390888; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34.; Gb. tanszéki jel; Sütőmargarin; Piskóta; Sütőipari technológia; Sütőipari zsírok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 14:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4564
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése