MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sugárkezelés hatása piros gyümölcsök antioxidáns tartalmára és színére

Gór Nagy, Endre (2013) Sugárkezelés hatása piros gyümölcsök antioxidáns tartalmára és színére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gor_Nagy_Endre.pdf] Szöveg
Gor_Nagy_Endre.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (767kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333785; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 31-33.; Ht. tanszéki jel;
Szakterület(ek): S Agriculture SB Plant culture
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 16:59
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
Konzulens
Nyirő-Fekete, Brigitta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4556
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése