Gór Nagy, Endre (2013) Sugárkezelés hatása piros gyümölcsök antioxidáns tartalmára és színére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gor_Nagy_Endre.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gor_Nagy_Endre.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (767kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333785; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 31-33.; Ht. tanszéki jel; |
Szakterület(ek): | S Agriculture SB Plant culture |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 16:59 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - Konzulens Nyirő-Fekete, Brigitta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4556 |