Madarász, Melinda (2020) Sporttáplálkozási élelmiszerek nedvességtartalmának meghatározására alkalmas FT-NIR módszer fejlesztése és validálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Madarász_Melinda_J8.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Madarász_Melinda_J8.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ407716; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [47-48.]; Ht. tanszéki jel; Sport-táplálkozás; Táplálékkiegészítők; Funkcionális élelmiszerek; Nedvességtartalom; Nedvességmérés; Szárítási paraméterek; FT-NIR spektrométer; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vass, Andrea - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4543 |