Kovács, Éva (2019) A speciális gyógyászati célra szánt tápszerfejlesztés lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető |
Kulcsszavak: | ENTZ391654; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 31-33.; Ht. tanszéki jel; Tápszer; Termékfejlesztés; Tojásfehérje; Spektroszkópia; Gél-elektroforézis; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csehi, Barbara - - Konzulens Bujna, Erika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4537 |