Szigeti, Katinka Boglárka (2014) Sörtörköly alkalmazhatóságának tanulmányozása xilo-oligoszacharid előállítása céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szigeti_Katinka_Boglarka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szigeti_Katinka_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371333; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 56-58.; Sör. tanszéki jel; Xilo-oligoszacharidok; Söripari melléktermék; HPLC rendszer; Enzimes folyamatok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 14:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4531 |