MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sörtörköly alkalmazhatóságának tanulmányozása xilo-oligoszacharid előállítása céljából

Szigeti, Katinka Boglárka (2014) Sörtörköly alkalmazhatóságának tanulmányozása xilo-oligoszacharid előállítása céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szigeti_Katinka_Boglarka.pdf] Szöveg
Szigeti_Katinka_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371333; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 56-58.; Sör. tanszéki jel; Xilo-oligoszacharidok; Söripari melléktermék; HPLC rendszer; Enzimes folyamatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 14:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4531
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése