Bourgla, Amira (2017) Sörszűrhetőség javítása enzimes β-glükán bontással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető |
| Kulcsszavak: | ENTZ375348; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 41-42.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Szűréstechnológia; Nektársör; Béta-glükánok; Cefrézés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:38 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mihály, Máté - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4529 |


