MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sörszűrhetőség javítása enzimes β-glükán bontással

Bourgla, Amira (2017) Sörszűrhetőség javítása enzimes β-glükán bontással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető
Kulcsszavak: ENTZ375348; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 41-42.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Szűréstechnológia; Nektársör; Béta-glükánok; Cefrézés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mihály, Máté
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4529
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése