Nagy, Zsanett (2015) Sörpárlatok vizsgálata és gyártástechnológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Zsanett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Zsanett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369900; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: 46-47.; Sör. tanszéki jel; Sörpárlat; Aromaanyagok; Malátalé; Komló; Búzasör; Alkoholtartalom; Extrakttartalom; Gyümölcspálinka; Italtechnológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4527 |