Tompos, Barbara (2016) Sörök fogyasztói kedveltsége, és érzékszervi fejlesztési irányainak meghatározása penalty analízis módszerével. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tompos_Barbara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tompos_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376722; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 63-70.; Mb. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Sörfogyasztás; Söripari technológia; Hidegkomlózás; Penalty elemzés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Sipos, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4526 |