Gulyás, Orsolya (2015) A sörlé tápanyag kiegészítésének és az élesztő fiziológiai állapotának hatása felsőerjesztésű sörélesztő aromatermelésére és erjesztési aktivitására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gulyas_Orsolya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gulyas_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369935; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 54-56.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Sörlé; Sörélesztők; Tápanyagigény; Aromaanyagok; Erjedésipari technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4524 |