MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A sörlé tápanyag kiegészítésének és az élesztő fiziológiai állapotának hatása felsőerjesztésű sörélesztő aromatermelésére és erjesztési aktivitására

Gulyás, Orsolya (2015) A sörlé tápanyag kiegészítésének és az élesztő fiziológiai állapotának hatása felsőerjesztésű sörélesztő aromatermelésére és erjesztési aktivitására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gulyas_Orsolya.pdf] Szöveg
Gulyas_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369935; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 54-56.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Sörlé; Sörélesztők; Tápanyagigény; Aromaanyagok; Erjedésipari technológiák;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4524
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése