Szabó, Brigitta (2013) Sörkészítés modellezése malátázatlan alakor felhasználásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Brigitta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334106; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 44-45.; Sör. tanszéki jel; Alakor; Sörfőzés; Búzasör; Biosör; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - Konzulens Fogarasi, Attila Levente - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4523 |