MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sörkészítés modellezése malátázatlan alakor felhasználásával

Szabó, Brigitta (2013) Sörkészítés modellezése malátázatlan alakor felhasználásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Brigitta.pdf] Szöveg
Szabo_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334106; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 44-45.; Sör. tanszéki jel; Alakor; Sörfőzés; Búzasör; Biosör;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hegyesné Vecseri, Beáta
-
-
Konzulens
Fogarasi, Attila Levente
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4523
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése