MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Söripari alapanyagok és késztermékek gluténtartalom meghatározása ELISA módszerrel

Kubasch, Katarina Mária (2012) Söripari alapanyagok és késztermékek gluténtartalom meghatározása ELISA módszerrel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kubasch_Katarina_Maria.pdf] Szöveg
Kubasch_Katarina_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326606; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszer-biotechnológia; Bibliogr.: p. 46-49.; Sör. tanszéki jel; Gluténmentes sör; Söripari technológia; Glutén; Lisztérzékenység; ELISA technika;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4516
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése