MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sörgyártás során keletkező melléktermékek és felhasználhatóságuk

Csirmaz, Alexandra (2019) Sörgyártás során keletkező melléktermékek és felhasználhatóságuk. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csirmaz_Alexandra.pdf] Szöveg
Csirmaz_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (941kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391615; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Söripari melléktermék; Sörélesztők; Komló; Takarmánygyártás; Élelmiszer-ganulátumok; Biogáz;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4515
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése