MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A sörgyártás során felhasznált gluténbontó enzim hatásának tanulmányozása ELISA módszerrel

Mayer, Márk Miklós (2016) A sörgyártás során felhasznált gluténbontó enzim hatásának tanulmányozása ELISA módszerrel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mayer_Mark.pdf] Szöveg
Mayer_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381413; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Gluténmentes sör; ELISA technika; Brewers Clarex; Immunanalitikai módszer; Fehérjebontás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4514
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése