Mayer, Márk Miklós (2016) A sörgyártás során felhasznált gluténbontó enzim hatásának tanulmányozása ELISA módszerrel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mayer_Mark.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mayer_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381413; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Gluténmentes sör; ELISA technika; Brewers Clarex; Immunanalitikai módszer; Fehérjebontás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4514 |