MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A sörfőzés környezeti hatásai és fenntarthatóságának vizsgálata

Nánási, Boglárka (2015) A sörfőzés környezeti hatásai és fenntarthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nanasi_Boglarka.pdf] Szöveg
Nanasi_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (564kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ349437; Budapest; Sörfőző mester szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 40-41.; Élip. tanszéki jel; Környezettudatosság; Klímaváltozás; Sörfőzés; Maláta; Malátagyártás; Komló; Szennyvízhasznosítás; Söripari technológia; Biogáz; Energiafelhasználás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:42
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4511
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése