Jelinkó, Dániel (2012) „Sous-vide” technológia hatása a marhahús tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegJelinko_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332523; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 55-57.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Marhahús; Élelmiszerbiztonság; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 12:23 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4498 |


