MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A sous-vide kezelés és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinált alkalmazásának hatása sertéskaraj minőségére

Nagy, Alexandra (2015) A sous-vide kezelés és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinált alkalmazásának hatása sertéskaraj minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Alexandra.pdf] Szöveg
Nagy_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370411; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 48-52.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sertéshús; Sous vide technológia; Listeria monocytogenes; Mikrobiológiai vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:08
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4497
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése