Nagy, Alexandra (2015) A sous-vide kezelés és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinált alkalmazásának hatása sertéskaraj minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Alexandra.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370411; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 48-52.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sertéshús; Sous vide technológia; Listeria monocytogenes; Mikrobiológiai vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - Konzulens Dalmadi, István - - Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4497 |