MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sous-vide és HHP kezelések, valamint ezek kombinációinak hatása csirkemell fehérjéinek állapotára – FT-NIR vizsgálatok

Nagy, Bence (2018) Sous-vide és HHP kezelések, valamint ezek kombinációinak hatása csirkemell fehérjéinek állapotára – FT-NIR vizsgálatok. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Bence.pdf] Szöveg
Nagy_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389263; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-45.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Infravörös spektroszkópia; FT-NIR spektrométer; Csirkehús; Liofilezés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4494
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése