MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sous vide kezelés hatására bekövetkező termodinamikai változások pulykahús esetében : fehérjék vizsgálata DSC-vel

Gérus, Róbert (2018) Sous vide kezelés hatására bekövetkező termodinamikai változások pulykahús esetében : fehérjék vizsgálata DSC-vel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a dolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ390336; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 29-30.; Ht. tanszéki jel; Pulykahús; Sous vide technológia; DSC-technika; Fehérjetartalom; Főzési tulajdonság;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4490
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése