Végh, Adrienn (2015) A sous- vide és HHP kezelések során alkalmazott fűszerek és ízesítőanyagok alkalmazásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegVegh_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370131; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 49-51.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Sertéshús; Darálthús; Fűszerek; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:08 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4489 |


