MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A sous- vide és HHP kezelések során alkalmazott fűszerek és ízesítőanyagok alkalmazásának vizsgálata

Végh, Adrienn (2015) A sous- vide és HHP kezelések során alkalmazott fűszerek és ízesítőanyagok alkalmazásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vegh_Adrienn.pdf] Szöveg
Vegh_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370131; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 49-51.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Sertéshús; Darálthús; Fűszerek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 08:08
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4489
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése