Végh, Adrienn (2015) A sous- vide és HHP kezelések során alkalmazott fűszerek és ízesítőanyagok alkalmazásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vegh_Adrienn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vegh_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370131; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 49-51.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Sertéshús; Darálthús; Fűszerek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4489 |