Nagy, Zsófia (2019) SmartFreshTM kezelés hatása az étkezési paradicsom postharvest minőségére és eltarthatóságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ396147; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [44-52.]; ÁÉ. tanszéki jel; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag; Paradicsom; Eltarthatóság; Minőségmegőrzés; Postharvest technológia; Roncsolásmentes mérési módszerek; Utóérés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 12:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zsom, Tamás - - Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4453 |