MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Bajor vastagkolbász eltarthatóságának vizsgálata különböző tárolási körülmények esetében

Sohár, Anikó (2018) Bajor vastagkolbász eltarthatóságának vizsgálata különböző tárolási körülmények esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Sohar_Aniko.pdf] Szöveg
Sohar_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389879; Budapest; Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szak; Bibliogr.: p. [67-71].; Ht. tanszéki jel; Húskészítmények; Szárazkolbász; Húsipari technológia; Kolbászfélék; Élelmiszerbiztonság; Füstölési technikák;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 11 Szep 2023 07:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László Ferenc
-
-
Konzulens
Zukál, Endre
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/444
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése