Sohár, Anikó (2018) Bajor vastagkolbász eltarthatóságának vizsgálata különböző tárolási körülmények esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Sohar_Aniko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Sohar_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389879; Budapest; Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szak; Bibliogr.: p. [67-71].; Ht. tanszéki jel; Húskészítmények; Szárazkolbász; Húsipari technológia; Kolbászfélék; Élelmiszerbiztonság; Füstölési technikák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 11 Szep 2023 07:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László Ferenc - - Konzulens Zukál, Endre - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/444 |