Csécsi, Marcell (2020) Sertéshúsok tartósításának fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csecsi_Marcell_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csecsi_Marcell_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430228; Budapest; Bibliogr.: fol [32-33]; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Húsminőség; Tejsav; Színmérés; Húsipari technológia; Folyékony füstképzés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Surányi, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4438 |