MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sertéshúsok tartósításának fejlesztése

Csécsi, Marcell (2020) Sertéshúsok tartósításának fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csecsi_Marcell_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Csecsi_Marcell_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430228; Budapest; Bibliogr.: fol [32-33]; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Húsminőség; Tejsav; Színmérés; Húsipari technológia; Folyékony füstképzés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Surányi, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4438
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése