Tóth, Tamás Jenő (2020) A sertéshús érlelési technológia fejlesztése, fizikai és kémiai jellemzői változásának vizsgálata az érlelés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Tamas.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426462; Budapest; Bibliogr.: p.43-44.; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Húsérlelés; Szárazérlelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Surányi, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4435 |