Tóth, Tamás Jenő (2020) A sertéshús érlelési technológia fejlesztése, fizikai és kémiai jellemzői változásának vizsgálata az érlelés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegToth_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ426462; Budapest; Bibliogr.: p.43-44.; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Húsérlelés; Szárazérlelés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:21 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Surányi, József - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4435 |


