MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A sertéshús érlelési technológia fejlesztése, fizikai és kémiai jellemzői változásának vizsgálata az érlelés során

Tóth, Tamás Jenő (2020) A sertéshús érlelési technológia fejlesztése, fizikai és kémiai jellemzői változásának vizsgálata az érlelés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Tamas.pdf] Szöveg
Toth_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426462; Budapest; Bibliogr.: p.43-44.; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Húsérlelés; Szárazérlelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
Konzulens
Surányi, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4435
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése