Magyar, Imola (2012) Sertés és marhahús márványozottságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Magyar_Imola.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Magyar_Imola.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326721; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Marhahús; Húsipari technológia; Márványozottság; Húsminőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 11:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László Ferenc - - Konzulens Firtha, Ferenc - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4433 |