Gesztesi, Anna (2016) Savösszetétel alakulása a 2015-ös évjáratú fehérborokban az Etyek-Budai borvidékről. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gesztesi_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gesztesi_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382743; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 29-30.; Bor. tanszéki jel; Etyek-Budai borvidék; Fehérborok; Savtartalom; Almasav-tartalom; Borkősav meghatározás; pH-érték; Sikiminsav; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 15:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4417 |