Gesztesi, Anna (2016) Savösszetétel alakulása a 2015-ös évjáratú fehérborokban az Etyek-Budai borvidékről. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegGesztesi_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ382743; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 29-30.; Bor. tanszéki jel; Etyek-Budai borvidék; Fehérborok; Savtartalom; Almasav-tartalom; Borkősav meghatározás; pH-érték; Sikiminsav; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 15:17 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4417 |


