MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Savösszetétel alakulása a 2015-ös évjáratú fehérborokban az Etyek-Budai borvidékről

Gesztesi, Anna (2016) Savösszetétel alakulása a 2015-ös évjáratú fehérborokban az Etyek-Budai borvidékről. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gesztesi_Anna.pdf] Szöveg
Gesztesi_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382743; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 29-30.; Bor. tanszéki jel; Etyek-Budai borvidék; Fehérborok; Savtartalom; Almasav-tartalom; Borkősav meghatározás; pH-érték; Sikiminsav;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 15:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4417
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése