Laczkó, Angi Ottília (2015) Savanyú tejtermékek utókezelése nagy hidrosztatikai nyomással. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Laczko_Angi_Ottilia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Laczko_Angi_Ottilia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370113; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 35-37.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tejipari technológia; Joghurtok; Savanyú tejkészítmények; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koncz, Kálmánné - - Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4415 |