Laczkó, Angi Ottília (2015) Savanyú tejtermékek utókezelése nagy hidrosztatikai nyomással. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegLaczko_Angi_Ottilia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370113; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 35-37.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tejipari technológia; Joghurtok; Savanyú tejkészítmények; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:05 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koncz, Kálmánné - - Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4415 |


