MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Rosttal dúsított sütésálló lekvárok előállítási lehetőségei

Rehus, Dóra (2011) Rosttal dúsított sütésálló lekvárok előállítási lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Rehus_Dora.pdf] Szöveg
Rehus_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332598; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 58-61.; Kot. tanszéki jel; Rostdús élelmiszer; Sütés; Almatörköly; Rostadalékok; Meggy; Alma; Fekete bodza; Sütésállóság; Lekvár;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2011
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 09:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4351
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése