Csiszár, Sára Luca (2020) Rooibos teával dúsított fehér csokoládé készítése, antioxidáns vizsgálata és fogyasztói megítélése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csiszar_Sara_Luca_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csiszar_Sara_Luca_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430334; Budapest; Bibliogr.: fol [39-44.]; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Fehér csokoládé; Rooibos; Érzékszervi vizsgálat; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4349 |