MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Rooibos teával dúsított fehér csokoládé készítése, antioxidáns vizsgálata és fogyasztói megítélése

Csiszár, Sára Luca (2020) Rooibos teával dúsított fehér csokoládé készítése, antioxidáns vizsgálata és fogyasztói megítélése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csiszar_Sara_Luca_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Csiszar_Sara_Luca_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430334; Budapest; Bibliogr.: fol [39-44.]; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Fehér csokoládé; Rooibos; Érzékszervi vizsgálat; Antioxidáns kapacitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4349
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése