Somogyi, Tamás (2019) Aztékzsályamagot tartalmazó gyümölcsitalok termékfejlesztési lehetősége. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Somogyi_Tamas_7S.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Somogyi_Tamas_7S.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398299; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [43-49.]; Kot. tanszéki jel; Chia; Gyümölcslégyártás; Szőlőlékészítmények; Narancslé; Természetes édesítőszerek; Méz; Agavéfélék családja; Jázmin pakóca; Termékfejlesztés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 11 Szep 2023 07:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/434 |