MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Aztékzsályamagot tartalmazó gyümölcsitalok termékfejlesztési lehetősége

Somogyi, Tamás (2019) Aztékzsályamagot tartalmazó gyümölcsitalok termékfejlesztési lehetősége. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Somogyi_Tamas_7S.pdf] Szöveg
Somogyi_Tamas_7S.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398299; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [43-49.]; Kot. tanszéki jel; Chia; Gyümölcslégyártás; Szőlőlékészítmények; Narancslé; Természetes édesítőszerek; Méz; Agavéfélék családja; Jázmin pakóca; Termékfejlesztés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 11 Szep 2023 07:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/434
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése