Szabó, Roland (2018) Rezisztens keményítő adagolásának hatása amaránt bázisú száraztészták főzési tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Roland.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Roland.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389932; Budapest; Élelmiszermérnöki (BSc)szak, sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-38.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Tésztaipari technológia; Gluténmentes száraztészták; Amarant liszt; Amilo-pektin tartalom; Módosított keményítő; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4325 |