MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Aztékzsályamag felhasználásának lehetősége zöldségkrémek esetében

Haraszti, Anna (2019) Aztékzsályamag felhasználásának lehetősége zöldségkrémek esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Haraszti_Anna_X0.pdf] Szöveg
Haraszti_Anna_X0.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398264; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 44-46.; Kot. tanszéki jel; Zöldségpüré; Chia; Termékfejlesztés; Cukkini; Padlizsánkrém; Burgonya; Reológiai vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 11 Szep 2023 07:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/432
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése