Haraszti, Anna (2019) Aztékzsályamag felhasználásának lehetősége zöldségkrémek esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Haraszti_Anna_X0.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Haraszti_Anna_X0.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398264; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 44-46.; Kot. tanszéki jel; Zöldségpüré; Chia; Termékfejlesztés; Cukkini; Padlizsánkrém; Burgonya; Reológiai vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 11 Szep 2023 07:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/432 |