MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Rétegelt csokoládé termékfejlesztése és érzékszervi vizsgálata

Rideg, Eszter (2016) Rétegelt csokoládé termékfejlesztése és érzékszervi vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Rideg_Eszter.pdf] Szöveg
Rideg_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382731; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. [44-45].; Gb. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Rétegelt csokoládé; Étcsokoládé; Tejcsokoládé; Fehér csokoládé; Csokoládégyártás; Profilanalízis;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4312
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése