Czibulya, Evelin (2017) Azonos területen termesztett kölesfajták kémiai és érzékszervi paramétereinek vizsgálata funkcionális száraztészták fejlesztése céljából. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegCzibulya_Evelin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ373611; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 82-84.; Gb. tanszéki jel; Köles; Kölesliszt; Tésztaipari technológia; Száraztészták; Enzimaktivitás; Színmérés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 11 Szep 2023 07:38 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - Konzulens Sipos, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/430 |


