Pocsai, Anna (2018) Red wine dealcoholisation by osmotic distillation. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pocsai_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pocsai_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390707; Budapest; MSc Food Science; Bibliogr.: p. 48-53.; Borászati technológia; Vörösbor; Ozmotikus desztilláció; Membránszeparációs műveletek; Fermentációs technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:29 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4293 |