MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Red wine dealcoholisation by osmotic distillation

Pocsai, Anna (2018) Red wine dealcoholisation by osmotic distillation. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pocsai_Anna.pdf] Szöveg
Pocsai_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390707; Budapest; MSc Food Science; Bibliogr.: p. 48-53.; Borászati technológia; Vörösbor; Ozmotikus desztilláció; Membránszeparációs műveletek; Fermentációs technológiák;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:29
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4293
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése