Oszaczki, Tímea (2018) Azonos technológiai paraméterekkel gyártott száraztészták és alapanyagok közötti összefüggések vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Oszaczki_Timea.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Oszaczki_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390673; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 38-39.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Tésztaipari technológia; Durumbúzaliszt; Teljes kiőrlésű liszt; Tojástartalom; Főzési tulajdonság; |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 11 Szep 2023 07:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/428 |