MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Azonos technológiai paraméterekkel gyártott száraztészták és alapanyagok közötti összefüggések vizsgálata

Oszaczki, Tímea (2018) Azonos technológiai paraméterekkel gyártott száraztészták és alapanyagok közötti összefüggések vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Oszaczki_Timea.pdf] Szöveg
Oszaczki_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390673; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 38-39.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Tésztaipari technológia; Durumbúzaliszt; Teljes kiőrlésű liszt; Tojástartalom; Főzési tulajdonság;
Szakterület(ek): T Technology T Technology (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 11 Szep 2023 07:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/428
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése