Konkoly, Balázs (2019) Rum előállítási lehetőségeinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Konkoly_Balázs_B0.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Konkoly_Balázs_B0.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ412674; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. [48-49.]; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Rum; Párlatok; Alkoholtartalom meghatározása; Cefrézés; Fermentációs technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:59 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4270 |