Ujfalusi, Roland (2015) Azonos technológiai paraméterek mellett gyártott tészták fizikai és érzékszervi vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ujfalusi_Roland.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ujfalusi_Roland.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369349; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Száraztészták; Nedvességtartalom; Főzési tulajdonság; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat; |
Szakterület(ek): | T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 11 Szep 2023 07:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/427 |