Diófási, Dóra (2018) Rovarőrleménnyel dúsított élelmiszerek fogyasztói elfogadásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegDiofasi_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389297; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [43-44.]; ÁÉ. tanszéki jel; Rovarfogyasztás; Tücsökliszt; Zabkeksz; Fogyasztói magatartás; Kérdőíves vizsgálat; |
| Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 14:56 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Gere, Attila - - Konzulens Biró, Barbara - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4259 |


