Szűcs, Beáta (2020) Rovarliszttel dúsított zabkekszek kémiai és érzékszervi vizsgálata, valamint tárolási kísérletei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szucs_Beata.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szucs_Beata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425568; Budapest; Bibliogr.: p. [61-67.]; Gb. tanszéki jel; Zabkeksz; Rovarliszt; Kekszgyártás; Érzékszervi vizsgálat; Rovarfogyasztás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4256 |