MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Rovarliszttel dúsított zabkekszek kémiai és érzékszervi vizsgálata, valamint tárolási kísérletei

Szűcs, Beáta (2020) Rovarliszttel dúsított zabkekszek kémiai és érzékszervi vizsgálata, valamint tárolási kísérletei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szucs_Beata.pdf] Szöveg
Szucs_Beata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425568; Budapest; Bibliogr.: p. [61-67.]; Gb. tanszéki jel; Zabkeksz; Rovarliszt; Kekszgyártás; Érzékszervi vizsgálat; Rovarfogyasztás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 09:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4256
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése