Karczub, Márton Áron (2017) A rizsmalátázás technológiája. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Karczub_Marton_Aron.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Karczub_Marton_Aron.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375428; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-40.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Rizs; Malátagyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:07 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4240 |