MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A rizsmalátázás technológiája

Karczub, Márton Áron (2017) A rizsmalátázás technológiája. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Karczub_Marton_Aron.pdf] Szöveg
Karczub_Marton_Aron.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375428; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-40.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Rizs; Malátagyártás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 08:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4240
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése