Török, Richárd (2020) A reggelizőpelyhek és tárolásuk minőségalakító hatása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Torok_Richard_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Torok_Richard_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430361; Budapest; Bibliogr.: 40. fol; Gb. tanszéki jel; Fi. tanszéki jel; Élip. tanszéki jel; Gabonapehely; Extrudált készítmények; Zabpehely; Gluténmentes élelmiszerek; Aszeptikus csomagolás; Védőgázás csomagolás; Gabonaalapú élelmiszerek; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kaszab, Tímea - - Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4200 |