Szőke, Rita (2019) Raclette kecskesajt olvadásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegSzoke_Rita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ391607; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [41-42.]; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Kecskesajt; Olvadási viszonyok; Hőkezelés; Színvizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:27 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4173 |


