Kajdi, Kristóf (2020) Pu’er és wulong teák mikrobiológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kajdi_Kristof.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kajdi_Kristof.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426460; Szentendre; Bibliogr.: p.45-48.; Mb. tanszéki jel; Tea; Mikrobiológiai vizsgálat; Gram negativ baktériumok; Gram pozitiv baktériumok; Morfológiai vizsgálat; Tealevél; Tömegspektroszkópia; DNS szekvenciák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pomázi, Andrea - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4160 |