MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Pszeudocereáliák felhasználási lehetőségei a termékfejlesztésben

Kujbus, Vanda Réka (2013) Pszeudocereáliák felhasználási lehetőségei a termékfejlesztésben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kujbus_Vanda_Reka.pdf] Szöveg
Kujbus_Vanda_Reka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333692; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 73-77.; Gb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Termékfejlesztés; Pszeudocereália; Sütőipari termékek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4156
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése