Kujbus, Vanda Réka (2013) Pszeudocereáliák felhasználási lehetőségei a termékfejlesztésben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kujbus_Vanda_Reka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kujbus_Vanda_Reka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333692; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 73-77.; Gb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Termékfejlesztés; Pszeudocereália; Sütőipari termékek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4156 |